Компанията Land Rover ще направи специална версия на новото

...
  Компанията Land Rover ще направи специална версия на новото
Коментари Харесай

Специален Defender ще спасява Land Rover в Китай

 
Компанията Land Rover ще направи специфична версия на новото потомство на всъдехода Defender за китайския пазар, оповестяват медиите във Англия. На външен тип тя няма да са отличава от американския и от европейския разновидности, само че ще предлага някои " характерни функционалности ", които са желани от китайските клиенти. 

Всъщност, ходът на британците е изцяло логически, защото Китай е най-големият пазар на планета и надлежно е най-съществен за съвсем всички производители, включително и Jaguar Land Rover. Продажбите на компанията там обаче внезапно спаднаха през последната година и в този момент незабавно се търсят разновидности за излизането та тежката обстановка.

В Land Rover възнамеряват да оборудват новия Defender с най-различни задвижващи елементи. Ще има бензинови и дизелови мотори, а също по този начин и два вида хибриди - общоприети и такива, които се зареждат от електропреносната мрежа. Обмисля се и напълно електрически вид, само че неговата появя ще е допустима след 3-4 години.

Новото потомство на именития всъдеход ще се създава в новия цех на компанията в Словакия, като моделът ще запази ръбатия си дизайн. Той ще продължи да се предлага във версии с 3 и с 5 порти, като ще има модификации с удължена и с къса база. Предвижда се и пикап, а като основни съперници се сочат Jeep Wrangler, Toyota Land Cruiser и Ford Bronco, чието излизане на пазара следва.

Автомобилът ще бъде издигнат на модифицираната платформа MLA, която е в основата на новите Land Rover Discovery и Range Rover Sport. Дебютът на модела евентуално ще се състои по време на автосалона във Франкфурт през есента, а продажбите ще започват при започване на 2020 година  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР